бул. Ген. Колев 76
Варна,
България
27.9209684
43.2146959
UserLikes
Име: АТ ФАНИ/AT FANI ART GALLERY
Адрес: Варна, бул. Ген. Колев 76
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.atfani.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Галерии
Дейност:

Арт Галерия

Ключови думи: галерии, художници, изкуство, рисуване, пластики

Сподели във Facebook




За нас


Арт галерия Ат Фани започва своя път с малко пространство и голяма амбиция да превърне това пространство в новото място на Варна, където творбите на художници и скулптори от цяла България ще срещат своите почитатели. Популяризирането все повече и повече на разноликото българско изкуство е трудно, но благородно дело, както казва известният варненски художник Радко Мурзов на откриването на галерията, но именно натам са насочени усилията на екипа.

Арт галерия Ат Фани е организиран с вкус арт-салон, където ценителите ще намерят произведения на едни от най-известните и големи варненски художници сред които Радко Мурзов, Боян Янев,
АТ ФАНИ/AT FANI ART GALLERY
Светлин Ненов, Зоя Димова, Маргарита Денева, Владин Владев, Паруш Парушев. Погледът Ви ще се спре и върху интригуващи репродукции на стари италиански майстори, автор на които е известният художник от Армения - Арутунян Карен. Тук намират място и творби на млади и утвърждаващи се автори, като печелилата много национални конкурси Миряна Бучкова. Малките пластики на ваятеля Александър Пройнов и античните скулптори на Веселин Костадинов допълват богатството от форми.

Арт галерия Ат Фани предлага и интересна арт услуга, подходяща за оригинален подарък - рисуван портрет по фотография с маслени бои или пастел на художника Въльо Вълев.
 
Открийте ни в Google+